Empire’92-a személyes kapcsolat

Az Empire’92 Ingatlanközvetítő Kft. rövid bemutatása nem egyszerű feladat. Követhetnénk az általános gyakorlatot is. Akkor leírnánk, hogy az Empire’92 Kft. ingatlanszakmai jogelődje, az Empire Ingatlanforgalmazási és Befektetési Kft., 1992-ben, az akkori Magyar Ingatlan Szövetség egyik alapítójaként kezdte meg tevékenységét a hazai ingatlanpiacon. Hagyományosan, valószínűleg büszkélkednünk kellene azzal, hogy 20 éven át vezető szerepet töltöttünk be az ingatlanközvetítés, értékbecslés, vagyonértékelés, projektfinanszírozási tanácsadás, reorganizációk és nem utolsó sorban az ingatlanfejlesztések terén. Azt sem hallgatnánk el, hogy több olyan ingatlanfejlesztést hajtottunk végre, mely mind a lakossági, mind az üzleti célú ingatlan beruházások terén meghatározó tapasztalatokkal gazdagította cégünket. (több lakásos társasházak, bevásárlóközpont fejlesztés, Burger King étterem fejlesztések).

Amennyiben a jól bevált módszert követnénk, akkor persze – a hitelesség kedvéért-, nem
kerülhetnénk meg a konkrét adatokat sem: el kellene mondanunk, hogy 20 éves előtörténetünk során az általunk elvégzett ingatlan értékbecslések összértéke meghaladta a 195 milliárd forintot, darabszáma pedig túllépte a 14.500 értékbecslést, melyeknek 90%-a lakáscélú ingatlanok értékbecslését jelentette, döntően bankok és más pénzintézetek számára. Óvatos becsléseinknek köszönhető, hogy értékmeghatározásaink minden esetben megfeleltek a státuszidőpontban tapasztalt piaci viszonyoknak. Ehhez persze az szükségeltetett, hogy ingatlanközvetítő és értékbecslő szakemberek tucatjait képeztük ki, akik közül jó néhányan ma is tevékeny résztvevői az ingatlanpiacnak.

Az Empire ’92 nem a hagyományos utat járja!

Mi nem szeretnénk a hagyományos utat járni, amikor bemutatkozunk. Ezért csak arra figyelünk, ami igazán fontos: ügyfeleinkre, a személyes kapcsolatra, melyet most, kis pihenő után, ismét ajánlunk Önöknek az ingatlanpiac által érintett valamennyi szakterületen. Az ingatlanközvetítést, mint szolgáltatást új alapokra helyezve, felhasználva a közösségi médiák, social hálózatok adta lehetőségeket, alakítjuk ki a személyes kapcsolatot mindazokkal, akik ingatlanügyleteik bonyolítása során megtisztelnek bizalmukkal, legyen az lakossági, vagy éppen kereskedelmi ingatlant érintő ügylet. Jogi, ingatlan szakmai, pénzügyi képesítésű szakembereink, és tapasztalataik állnak megbízóink szolgálatába, a több mint 20 éves múlt során kivívott megbecsüléssel. „Rólunk” valójában nem nekünk kell beszélni! Reményeink szerint ügyfeleink fogják megfogalmazni mindazt, amit érdemes lesz tudni egy olyan ingatlan piaci tanácsadó cégről, mint a „régi-új” Empire’92 Kft.

Dr. Farkas István
Ügyvezető igazgató