EMPIRE '92 - SZOLGÁLTATÁSAINK

Az Empire ’92 több, mint egyszerű ingatlanközvetítő. Preferáljuk a személyes kapcsolatot, mely által közelebb kerülünk Önhöz. Jobban megértjük azt, hogy mit is szeretne. Legyen szó az álom otthon megtalálásáról, vagy egy üzleti beruházásról. Célunk az, hogy sikere legyen, az Ön sikere a miénk is.

Ingatlanközvetítés

Az Empire ’92 munkatársai szakértelmükkel, készségükkel, és hozzáállásukkal szeretnének Önnek segíteni megtalálni álmai otthonát, vagy vállalkozása számára a legideálisabb üzlethelyiséget.

Értékbecslés

Az ingatlanárak az utóbbi években sokat változtak. Ezért természetesen érthető, hogy nem tudja mennyit is ér valójában ingatlanja. Munkatársunk segít önnek szakszerűen megállapítani az ingatlan árát.

Ingatlanfejlesztési tanácsadás

Segítünk önnek egy olyan értéknövelő, potenciáljavító állapotot elérni meglévő ingatlanja esetében, mely által könnyebben tudja értékesíteni azt, a szélesebb piaci kör bevonásával. Szakértő bevonása nélkül ez a fejlesztés nem kivitelezhető.

Ingatlan beruházások előkészítése

Üzleti megfontolásból, a jövő felé tekintve Ön is épp azon gondolkozik, hogy beruházna egy megtérülő ingatlanba? Ha a válasz igen, akkor jó helyen jár. Az Empire ’92 munkatársai szakértelmükkel segítenek megtalálni az ideális ingatlant.