Blogok

empire-92-ingatlankozvetites-a

Ingatlanközvetítés vagy magánhirdetés.

Lényegesnek tartjuk, hogy segítsünk átlátni melyik miben rosszabb, vagy jobb. Tehát nézzük is ingatlanközvetítés versus magánhirdetés. A magánhirdetésnek több módja van. A legtöbben telefonnal lefotózzák azokat a szobákat, pontokat a házban, ami nekik a legjobban tetszik, majd összeírják a fontosabb adatokat is. Kezdve az elérhetőségtől, az ingatlan, majd a telek méretéig.

Hol is lehet a legjobban hirdetni? Természetes válasznak tűnhet az Internet. Mindenki órákat tölt előtte, és nyilván a lehetséges vásárlók javarésze is innen fog kikerülni. Rendben, tehát meg van a a felület. Keresünk egy oldalt, és most jegyezném meg, hogy sokan az ingyenes oldalakat keresik. Talán Ön is. Azaz, ahol nem kell fizetni egy petákot sem azért, hogy kikerüljön eladni kívánt ingatlanunk.

Tehát, megadjuk az adatokat, esetleg regisztrálunk, elfogadjuk az ÁSZF-et (több esetben elolvasás nélkül), még talán a hírlevél feliratkozást is beikszeljük. Aztán visszaigazolunk, rosszabb esetben többször is, majd miután 50 alkalommal rákérdez az adott oldal hogy “Ki szeretné emelni a hirdetését” és mi mégis ügyesen elkerüljük, így tényleg ingyenesen akár fél óra alatt is kikerült egyetlen egy oldalra az ingatlanunk. Csodás 🙂

De nem állhatunk meg

Ingatlanértékesítés profiktólMár csak a maradék 8-10 olyan oldalt kell megkeresni, ahol nem kell fizetnünk semmit. De van aki bátrabb, vagy nem rettenti el egy kis fizetés sem a kiemeléstől, és olyan oldalakat választ ahol előre kerül a lakás, ház így az mindig szem előtt van. Persze itt sem lehet megúszni a regisztrálást (jó ezt persze szinte sehol sem), a hírlevelet, az agresszív marketinget, és az arc nélküli oldaladminisztrátorok kéretlen leveleit sem.

Sebaj! Fent van akár 10 oldalon is az ingatlanunk. Itt egy picit álljunk meg… Kérdésünk a következő. Elolvasta bármikor is a 10 oldal bármelyik ÁSZF-ét? (Általános Szerződési Feltételek) Ugye nem. Ez bizony nagy hiba… Nem kell messzire menni, lássuk is. Ingatlandepo.com, ingatlanbazar.com (az utóbbiról ITT egy rövidke cikk)… Rémlik? Több ezer ember esett áldozatául ennek a két megtévesztő oldalnak is.

Tudniillik a regisztráció csak 30 napig volt ingyenes. Aztán nem! Kőkemény összegeket számláztak ki az óvatlan áldozatokra. Mindezt csak azért, mert nem olvasott végig az ember 20-40 oldal ÁSZF-et. Majd nem nyomtatta ki, és végül nem is vitte el ügyvédhez, hogy értelmezze több tízezer forintért az “ingatlankatyvaszt”.

Ha most a fejéhez kapva, elkezdi letörölni a több tíz oldalra feltett hirdetést, akkor ismét álljon csak meg egy picit. Ha letörli a hirdetéseket, hogy is fogja eladni az ingatlant? Fejvakarás esete forog fenn 🙂 Nem kell megijedni. El kell olvasni az ÁSZF-et. Ugye nem fogja? A kör be is zárult. De ne aggódjon a cikk végére megmutatjuk az alagút végét, és ki is vezetjük onnan. …

Közelítsük meg máshonnan.

Nincs átverés, nincs semmi pardon, sem apró betű. Minden klappol, és tényleg kint van a hirdetés, az Ön hirdetése több oldalon. Vajon körbenézett bármelyiken is? Persze, buta a kérdés, hiszen nem venni, hanem eladni szeretne, akkor meg miért is nézne körbe? Azért az Empire ’92 felkészült csapat mégis azt tanácsolja, hogy mégis tegye meg.

Mit tapasztalt? Segítünk kicsit. Az esetek 80-95%-ban Ingatlanirodák hirdetéseivel találkozik. Olyan irodákkal akik sokkal kedvezőbb árakon, sokkal több hirdetést tesznek fel ezen oldalakra. Sőt, a fényképek, a megvilágítás, és a leírás is sokszor jobb az önénél. Messze álljon tőlünk, hogy megbántsuk. Dehogy is. Nem szeretnénk. De sajnos az igazság az, hogy az Ingatlan irodák, erre vannak specializálódva (persze mi is, értünk hozzá, különben nem csinálnánk). Ezzel foglalkoznak, így nem is meglepő ha szebb, jobb, és kapósabb a hirdetésük alatt található ingatlan.

Az alábbiakat még biztos nem hallotta így!

Illetve amit Ön nem lát, de most leírjuk önnek. A nívós ingatlanhirdetési felületek, nem Önt, hanem az ingatlanirodákat tartják szem előtt. Teljesen egyértelmű az ok. Ön nem kíván befektetni, hiszen ezért kerülte el mindeddig az ügynököket, és a sokat kérő hirdető oldalakat is. Ez természetes. De nekik – a portáloknak – akkor van bevételük, ha valaki rendel és fizet is kiemelésekért. Ezt a bevételt, pedig az ingatlanirodák adják. Így ezen portálok nekik akarnak kedvezni. Sokkal több lehetőséget adnak ezen rétegnek, és sokkal olcsóbban is.

Ön kitartó, mi hisszük hogy az. Épp ezért nem adja fel, és jó pár nap alatt átnéz mindent a fentiek segítségével, így az eddigi 10 oldalból csak a maradék 2-3 oldalt részesíti előnyben. Marad az picit maradibb, “fizikális” írásos hirdetés. Itt nem zavarja senki, nem lesz hírlevél, sem regisztráció, még csak ÁSZF sem. Csak esetleg egy minimális összeg a hirdetésért cserébe. De ez még belefér. Pár nap és csörögnek is a telefonok, és a vonalat mint ha elementáris erő lobogtatná. De 85%-ban csak ingatlanközvetítő cégek fogják keresni.

Hol a hiba?

Úgy gondoljuk, hogy most hiába is nézi az írott hirdetési szöveget, amit Ön adott fel. Nem hiányzik semmi. Ott van ez a mondat is “Ingatlanirodák kíméljenek”. Nem hibázott a hirdetési cég, és valójában Ön sem. A piacot, azaz az ingatlanpiacot az irodák mozgatják, és higgye el, ha Önt még mindig nem, de mást meg tudnak győzni hiszen az ember elfárad már ebbe a sok sikertelenségbe.

De maradjunk egy picit a 10-15%-nál akik tényleg nem az irodák ügynökeiből kerülnek ki. Jönnek a különleges kívánságok, hiszen a vevők olyan álomotthont keresnek amit, Ön is fog, ha végre túl van ezen a herce-hurcán. Mennyi lehetséges, és persze lehetetlen vevővel kell beszélnie ahhoz, hogy valamilyen eredményt érjen el. Sokkal, nagyon nagyon sokkal.

Nincs több csatorna, legalább is olyan nincs amit Ön is elér. A kapcsolatok, a kiépült ingatlan tapasztalatok mind az irodáknál vannak. Nálunk is.

Ingatlanközvetítés

Mit is mondhatnánk még el ezek után? A fentieket mégegyszer nem írnánk le, mert sok lenne a szóismétlés. Azt viszont igen, hogy mit ad az Empire ’92 csapata. Időt, személyes kapcsolatot, bosszúságmentes értékesítést, és felületet, mindenféle apróbetű nélkül.

Ráadásul egyutal, segítünk megtalálni álmai Otthonát is. Mi azért is vagyunk, hogy támogassuk Önt. Mindenben ami az ingatlaneladással, vásárlással, értékbecsléssel együtt nagy valószínűséggel csak felesleges fejfájást okozna. Dőljön hátra, bízza ránk az értékesítés folyamatát, és ha így tesz, kint is van a végtelen alagútból. Marad szeretteire, barátaira bőven idő. Mi a kész tényekkel fogjuk keresni.

Ha úgy gondolja, hogy szeretne megspórolni magának egy csomó fáradságot, stresszt, bosszankodást vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi egyszerű űrlappal.

Vagy esetleg látogassa meg feltöltési rendszerünket. Ennek segítségével ön könnyen, és persze ingyen fel is tudja tölteni ingatlanját az Empire ’92 adatbázisába. Ezután munkatársunk hamarosan felkeresi önt (maximum 48 óra) és közösen át tudják beszélni a lényeges, fontos dolgokat. Majd szerződéskötés után a feltöltött ingatlan láthatóvá válik, és beindul a gépezet is.

Szólj hozzá

Az e-mail cím nem lesz publikus.

Ingatlan összehasonlítás

Összehasonlítás (0)